Anca Timiș

Anca Timiș s-a alăturat echipei Accountess în anul 2009, în calitate de Consultant Organizațional.

Este absolventă a Facultății de Studii Europene și a Facultății de Psihologie, iar studiile de master finalizate sunt Managementul Proiectelor. A urmat multiple cursuri de resurse umane, psihologie și dezvoltare personală și deține statutul de Formator Autorizat CNFPA.

Printre proiectele profesionale în derulare se află dezvoltarea ca psiholog organizațional, consilier și terapeut.

Anca Timiș are o experiență de 14 ani în domeniul resurselor umane, dobândită în special în zona de recrutare, consiliere, evaluare și dezvoltare a echipei.

În cadrul Accountess, printre cele mai importante sarcini se numără elaborarea proiectelor de dezvoltare a carierei pentru fiecare membru al echipei.

O motivează un puternic atașament față de activitățile sale profesionale, fapt pentru care este și membru voluntar în Asociația Română de Analiză Tranzacțională, ale cărei activități sunt axate pe un sistem psihoterapeutic dedicat dezvoltării și schimbării personale.

Pasiunea pentru domeniul resurselor umane s-a manifestat încă din perioada studenției, de asemenea implicându-se în diverse proiecte de voluntariat, cum ar fi și cel al Asociației Studenților Europeni, care are ca misiune sprijinirea studenților în începerea activității profesionale, inclusiv prin consilierea acestora în domeniul dorit.RESOURCES MANAGER