Reper
Mihaela Teleman
Reper

Mihaela Teleman

General Manager

Și-a început cariera în acest domeniu ocupând prima dată funcția de contabil în cadrul Clubului Ecologic UNESCO “Pro Natura”, pentru ca apoi, timp de 5 ani să coordoneze activitatea economică a TMI Training & Consulting, din funcția de Director Economic. Acum 15 ani a pornit pe drumul antreprenoriatului, punând bazele companiei Accountess Profile.

Având cunoștințe solide în domeniul financiar-contabil, audit, management și control financiar, Mihaela Teleman a dobândit experiență relevantă în implementarea de proiecte cu componente de instruire și transfer de know-how, în elaborarea de ghiduri, proceduri de lucru, sau suport de curs, având deseori ocazia de a susține, în calitate de trainer, diferite cursuri, fie în cadrul HUB Bucharest, ori prin colaborare cu Tack Internațional, Qualians, sau evenimente fiscale dedicate exclusiv clienților Accountess.

S-a implicat în diferite activități de voluntariat, prin care a venit în sprijinul domeniilor: educational, sănătate /sport și protecția mediului, fiind voluntar în cadrul Uniunea pentru Reconstrucția Romȃniei - URR, AIESEC București ori Clubul Ecologic UNESCO “Pro Natura”.