Celor care nu procedează corect în relația cu statul? Noi credem că teama de ANAF este puțin mai complicată de atât. Și noi o înțelegem pe deplin și o contracarăm cu cele mai bune arme disponibile: informații specializate, experiență practică și know-how dobândit alături de cei mai buni profesioniști.

În mod concret, la Accountess oferim consultanță de 20 de ani și avem rezultate minunate pentru clienți fideli care au ramas alături de noi pentru faptul că oferim serviciile pe care le promitem și încă un lucru esențial în plus. Liniște.

Liniștea nu este inclusă în nicio factură emisă către clienți dar este mereu parte integrantă și noi înțelegem faptul că acolo unde există precizie, know-how, experiență practică solidă, acolo există și certitudine iar certitudinea se traduce în liniște pentru clienții noștri.

Pentru liniște nu există un preț fix deși mulți antreprenori ar dori să o cumpere. Evident, liniștea este neprețuită. La ce bun o afacere în industria de care ești pasionat dacă în timpul zilei nu te poți bucura de gestiunea și dezvoltarea ei iar noaptea nu poți pune capul pe pernă liniștit. Corect, nu-i așa?

Noi înțelegem acest lucru și acesta este și motivul pentru care serviciile noastre vin la pachet cu informații care pun clientul în temă cu toate aspectele pe care acesta trebuie să le cunoască. Fără teamă de necunoscut, în deplină cunoștință de cauză, cu toate coordonatele pe masa de discuții.

Sunt și informații care aduc liniște și eliminarea grijilor. Sunt și numeroase informații care ajută clientul să ia decizii corecte pentru că noul curs al afacerii sale să fie unul cât mai bun, cât mai promițător. Sunt acele decizii de bun augur pe care clienții nostri le iau în urma ședințelor de consultanță.

 

Așadar, cui îi este frică de ANAF? Și, mai ales, de ce?

 

De-a lungul anilor de experiență practică alături de clienții nostri, am înțeles faptul că teama de ANAF este de fapt teama de necunoscut. Pur și simplu nu știi ce se poate întâmpla. Nu cunoști legislația, poate contabilul tău nu ți-o poate traduce în termeni simpli, nu înțelegi la ce te raportezi, nu ai predictibilitate și ajungi să te simți pierdut. Aici începe teama.

La mijloc există dezorganizare și uneori chiar am putea să spunem că este haos în cel mai adevărat sens al cuvântului. În documente, în oferte, în facturi, în devize, în inventar, în chitanțe, în balanțe, în situații de tot felul. Iar haosul naște fără nicio indoială o zonă problematică de necunoscut. Iar nouă ne este teamă de necunoscut, în mod natural.

Dar ce putem face în mod concret este să descâlcim pas cu pas haosul pe care îl avem în companiile noastre și care nu ne va da pace dacă îl ignorăm.
Alături de echipe de profesioniști, dezordinea din situațiile fiscale și financiare se elimină rapid. Este prețul pe care îl plătim pentru cunoștințele valoroase pe care le dobândim în timp, după ani mulți de experiență, după ani de lucru cu ANAF, după ani în care am văzut situații dificile rezolvate concret.

La Accountess descâlcim cu atenție și răbdare situații extrem de dificile și care dau bătăi de cap antreprenorilor. Este pasiunea noastră pentru cifre și pentru ordine desăvârșită în situațiile și documentele care stau la baza unei afaceri de succes.

La final, recunoaștem că pentru noi ANAF nu este și nu va fi un motiv de teamă. Și nici pentru clienții noștri nu poate fi un motiv de teamă pentru că noi suntem primul filtru între companiile lor și ANAF, prin gama largă de servicii, prin faptul că asigurăm asistență în cazul controalelor și oferim consultanță de la A la Z, de la înființare. Totul pentru decizii corecte și dezvoltare durabilă si, desigur, pentru liniște sporită, un lucru care aduce cu sine stabilitate oricărei afaceri care își dorește să crească frumos, temeinic și curajos.

 

Să auzim de bine și mult succes în afaceri!

 

Autor: Ana Cernescu, Managing Partner Accountess

ACCOUNTESS

Ne-am bucura ca Accountess să fie în primul tău gând atunci când ai nevoie de ajutor, informații sau lămuriri pentru orice subiect care ține de consultanță fiscală, management financiar-contabil sau domeniul resurselor umane. Responsabilul tău de cont este aici pentru a prelua aceste solicitări și pentru a veni, ajutat de o echipă de peste 50 de specialiști, cu cele mai eficiente și profitabile soluții.

 

Te invităm să ne urmărești pagina de Facebook, precum și contul de Linkedin pentru a rămâne la curent cu cele mai noi articole de interes.