25 mai 2021 este termenul limită de depunere a Declarației Unice, obligatorie pentru persoanele fizice care obțin venituri din activități independente, drepturi de proprietate intelectuală, chirii, dividende etc.

Știm că pentru mulți contribuabili completarea acestei declarații ridică probleme, așa că ne bucurăm să recomandăm o soluție modernă și automatizată, care simplifică întregul proces.

Eduard Alexandrian, unul dintre clienții noștri, a creat o platformă pentru completarea Declarației Unice: https://www.declaratiaunica.ro. Echipa sa automatizează declarații fiscale din 2012 și a prelucrat milioane de astfel de documente, iar acest soft este cea mai recentă inițiativă, menită să faciliteze depunerea formularelor la ANAF.

Ce avantaje îți oferă platforma www.declaratiaunica.ro

  • Ai toate informațiile la îndemână, explicate pe înțelesul tău (“traduse” din limbaj fiscal);
  • Poți să declari venituri diverse, cum ar fi cele provenite din dividende, chirii, acțiuni, criptomonede, drepturi de proprietate intelectuală, activități independente;
  • Economisești timp, pentru că nu mai trebuie să cauți și să citești tot felul de documente;
  • Activitatea ta este declarată în mod legal, conform normelor ANAF;
  • Datele tale sunt în siguranță; 
  • Este ușor de folosit de pe Desktop, mobil sau tabletă;
  • Poți vedea declarația finală înainte să o cumperi, validată cu tool-urile ANAF.

Dacă trebuie să depui Declarația Unică și fiscalitatea ți se pare complicată, apelează cu încredere la această platformă! Fă-ți cont aici: https://www.declaratiaunica.ro/conectare/ 

*În cazul activităților independente mai complexe și a chiriilor pentru peste 5 proprietăți, este recomandat să apelezi la servicii de consultanță fiscală specializată. Scrie-ne și te ajutăm cu drag!

Echipa Accountess

www.accountess.ro