Așa cum fiecare om se află de-a lungul vieții pe o scară, în încercarea de a o urca treaptă cu treaptă și de a deveni mai bun, tot așa și companiile evoluează, propunându-și o permanentă îmbunătățire. Pe noi, cei de la Accountess, ne caracterizează acest dinamism atât ca oameni, cât și ca echipă. Iar zilele trecute l-am manifestat prin lansarea unei noi identități vizuale.

Am trecut prin procesul de rebranding din nevoia de a defini mai bine compania și echipa Accountess, dar mai ales din dorința de a susține o promisiune în fața clienților noștri: vom fi partenerul loial și mereu prezent, cu soluții la orice provocare, căruia îi puteți încredința cu relaxare partea financiar-contabilă și fiscală a business-urilor voastre.

Ne dorim ca brandul Accountess să-și urmeze parcursul de creștere și, spre deosebire de legislația și mediul de afaceri în continuă schimbare, el să rămână o insulă de stabilitate, pe care să puteți conta. Susținem toate acestea și în noul website, care spune mai clar și mai concis cum putem ajuta companiile partenere să se dezvolte.

Vă propunem așadar, în calitate de clienți, parteneri sau colegi, o formă nouă pentru Accountess. Fondul rămâne, însă, același: suntem o echipă de profesioniști cu experiență serioasă în consultanță financiar-contabilă și fiscală, resurse umane și audit. Și rezumăm imaginea noastră într-un nou slogan:

Count on your finance.

––––––––––

Într-un mediu legislativ permanent în schimbare, le recomandăm antreprenorilor care vor să-şi verifice instant situaţia financiară a companiei să testeze MAX-BA. Poate fi inceputul unei frumoase prietenii!